Топ красавица е новата жена до водещия Александър Кадиев -

...
Топ красавица е новата жена до водещия Александър Кадиев -
Коментари Харесай

Първа обща снимка на Сащо Кадиев и новата му

Топ хубавица е новата жена до водещия Александър Кадиев - Ивелина Чоева. Според упорити клюки водещият на "Преди обед " и хубавицата даже са дружно на екзотична почивка в Доминиканската република. Едва ли знаете обаче, че двойката има публична фотография, датираща доста преди медиите да схванат за връзката им.

Хубавата Ивелина се радва на извънреден триумф - включена е единствено преди дни в влиятелната ранглиста "30 под 30 " за 2020 година на списанието за бизнес и финанси "Форбс България ", оповестява ПИК. 23-годишната хасковлийка е класирана от журито в категорията "Социално предприемачество " със своето Сдружение "Помощ за теб ". От "Форбс " показват, че за тях това са 30-те българи, които имат всички нужни умения и горят от предпочитание да трансформират света. Ивелина е била удостоена с тази чест поради безплатното мобилно приложение за дами и деца - жертви на домашно принуждение, основано от нея.



"Аз персонално не съм била жертва, само че близки приятелки бяха в сходна обстановка. През 2018 се срещнах със статистиката в България и си оказа, че страната ни е в члените места освен в Европа, само че и в света. Започнах да работя с айти екипи, които довършиха приложението. В него събрахме всякаква информация с помощни центрове, национални незабавни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да създадем нещо, което да бъде потребно освен на жертвите, само че и на техни приятили. Смятам, а и освен аз, че не се дава задоволително публичност на казуса и не се прави задоволително за неговото разрешаване ", споделя приятелката на Кадиев в особено снимано видео за "Forbes ".

Самият Сашо Кадиев персонално се е присъединил в идеята на изгората си, само че когато е направил това никой не е подозирал, че има връзка с нея. През март предходната година двамата са застанали прегърнати пред обектива в специфична фотосесия за популяризирането на приложението.

"Насилието би трябвало да спре! Мъже, бъдете нежни, разбиращи, любящи. Жените са единственото красиво и любящо в живота ни. Те са нашите майки, другари, сътрудници, нашите обичани. Нуждаем се от повече МЪЖЕ, които имат куража да застанат ДО дамите, а не против ТЯХ ", оповестил се е тогава в поддръжка на делото на приятелката си Кадиев.

Освен на стилния подиум и пред фотообективите, предприемчивата манекенка се оказа и креативна натура. Ивелина създава ръчно свещи във формата на женски тела, на които Кадиев направи онлайн реклама наскоро.

Един от най-големите фешън триумфи на Ивелина пък е корицата й на най-популярното списание за мода в света – VOGUE. 21-годишната българка е била лице на стилната библия в Украйна. 12-те фрагмента за извънредната фотосесия са били осъществени в Париж, в студио Deux Choses Lune. Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив шеф Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е извънредно изчистена, а главен акцент в нея са бижута от последните сбирки на влиятелни марки като Bvlgari, Chopard и Cartie.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР