Топ коафьорът на TikTok Костадин Колев е млад, талантлив и

...
Топ коафьорът на TikTok Костадин Колев е млад, талантлив и
Коментари Харесай

Топ коафьорът на TikTok Костадин Колев: Три съвета за твоята коса

Топ коафьорът на TikTok Костадин Колев е млад, надарен и извънредно упорит. Най-голямата му пристрастеност е неговата специалност, а доволните клиенти несъмнено му носят голямо благополучие и същинско задоволство. На златните му ръце се доверяват едни от най-големите родни звезди от света на шоубизнеса. Той следи прецизно всички фешън трендове, с цел да прави същински чудеса с косите на своите клиенти.

Пред Koстадин показа своите топ 3 съвета за поддържане на косата, които са доста лесни, само че множеството хора не се сещат за тях.

Първият съвет , който би трябвало да вземете под внимание, е обвързван с миенето на косата както при мъжете, по този начин и при дамите. Честото миене с шампоан поврежда косата и скалпа в дълбочина и води до непрекъснато омазняване. Косата би трябвало да се мие не повече от 2 пъти седмично с шампоан. С вода може и по-често.

Вторият топ съвет от коафьора е обвързван с търкането на мокра коса с забрадка . Това по никакъв метод не оказва помощ на косъма, а единствено го поврежда и накъсва. Попиването на косата би трябвало да се случва напълно нежно и внимателно – тъкмо като реклама на шампоан.

Последният съвет на Костадин е извънредно значим. Пресите и машите са извънредно нездравословни за цялостния тип и издръжливост на косата, тъй че в случай че желаете да придадете някакъв тип на косата си, просто се научете сами да си вършиме четка и сешоар.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР