Топ гримьорът на звездите е шокиран от фрапантния им вид,

...
Топ гримьорът на звездите е шокиран от фрапантния им вид,
Коментари Харесай

Разстрел В Бтв! Виктория Петрова И Цветанка Ризова Отнесоха Най-Звучния Шамар В Кариерата Си, Вижте Снимки! Станаха За Смях

Топ гримьорът на звездите е шокиран от фрапантния им тип, с който се появяват на екран. Специалистът дори счита, че сами си слагат грима.

Преди няколко дни Ризова цъфна в ефир с бузи оцветени в блестящо оранжево, а Петрова води новините с тежък грим по подобаващ за нощни завършения от що се касае за ефир.

Гримьорът е учуден от неграмотността на хората, които се грижат за външния тип на водещите в малкия екран. Те нямат никакво възприятие за хармония, подлага на критика ги Мис Бони. Не може да се нанася руж и придава форма на лицето без всевъзможен професионализъм.



Явно обаче рецензията е чута тъй като гримьорът отбелязва, че бил прелестно сюрпризиран от обстоятелството, че в идващите излъчвания от „ умопомрачителния руж ” на Цветанка Ризова нямало и диря. Визията й била поправена и съгласно думите му от екрана лъхало на премереност, непорочност и професионализъм.



Мис Бони стига до заключението, че красивата Виктория Петрова въобще не е отговорна по какъв начин наподобява на дребния екран. Той е сигурен, че и нея стилистите я окепазяват и там ползват сходна техника на грим.

Топ стилистът признава, че учи даже елементарните хора да не се излагат когато сами се гримират. А хора експерти демонстрират по какъв начин не би трябвало да се поставя грим и пропагандират висша неначетеност, предават от електронното новинарско издание pik.bg.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР