Топ Гън: Маверик е от филмите, които пандемията удари доста

...
Топ Гън: Маверик е от филмите, които пандемията удари доста
Коментари Харесай

На какво Том Круз е подложил колегите си от Топ Гън: Маверик

" Топ Гън: Маверик " е от филмите, които пандемията удари много съществено. И не приказваме за работата върху него и снимачния развой, а за стартирането му по кината.
 Том Круз, обирът на колата му и скъпите фрагменти от „ Топ Гън: Маверик “
Новите неприятности на Том Круз и „ Топ Гън: Маверик “

До какво докара обирът на колата му

Първоначалният проект бе да се завърти по кината в международен мащаб през 2020 година След няколко отлагания, в последна сметка, би трябвало да забележим " Топ Гън: Маверик " в края на месец май.

И тъй като Том Круз влиза в основната роля (а и е продуцент), чакаме огромно представление, екшън и спиращи дъха подиуми. Защото Круз обича освен да не се възползва от каскадьори за сцените си, само че и да прави всичко оптимално реалистично.

От особено видео, отдадено на основаването на " Топ Гън: Маверик ", разбираме, че артистът изобщо не си е поплювал в подготовката. Още преди да стартират фотосите, е знаел, че във кино лентата ще бъдат пилотирани същински F-18.

И освен от него, само че и от останалите артисти в основните функции. За задачата всички те са приминали през тримесечен курс на образование от военните. Том Круз разяснява още, че през всички тези години не се е наемал да направи това продължение, тъй като е чакал да пристигна точният миг.

Момент, в който ще има подобаваща за описване история, а технологията ще е задоволително напреднала, с цел да може всичко да наподобява оптимално реалистично. И освен на актьорите им е било мъчно, само че и на целия снимачен екип.
 Том Круз, „ Мисията невъзможна 8 “ и невижданите каскади в „ Топ Гън: Маверик “
Том Круз ни готви невиждани досега въздушни каскади

в кой от идните филми с него ще ги забележим

Пред Empire режисьорът на кино лентата Джоузеф Козински споделя, че са снимали общо близо 800 часа материал, което се равнява на цели три кино лентата от сагата за " Властелинът на пръстените ". Процесът е бил сложен, тъй като от 12-часов снимачен ден от време на време се е оказвало, че едвам 30 секунди са задоволително положителни, с цел да бъдат включени, написа People.

" Топ Гън: Маверик " е по кината от 27 май
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР