Топ-финансистите на седемте най-силни икономики ще дискутират крипто-регулации тази седмица

...
Коментари Харесай

Г7 ще обсъжда крипто-регулации


Топ-финансистите на седемте най-силни стопански системи ще дискутират крипто-регулации тази седмица (снимка: CC0 Public Domain)

Регулациите за криповалутите и другите типове крипто-активи ще бъдат тематика на полемика на срещата на финансовите министри на „ Голямата седморка “. Тя ще се състои тази седмица в Германия. Новината заяви Ройтерс, като се базира на ръководителя на централната банка на Франция – Франсоа Вилрой.

„ Това, което се случи в последните дни, е сигнал за незабавна нужда от световно контролиране “, сподели Вилрой на конференция за нововъзникващите пазари в Париж. Той се базира на скорошните разтърсвания на пазарите на крипто активи.

„ Европа проправи пътя с MICA (регулаторна рамка за крипто-активи), евентуално ще обсъдим тези въпроси измежду доста други на срещата на Г-7 в Германия тази седмица “, добави той.

Крахът на криптовалутите стана горещата седмица на последните 10 дни, откакто всички типове „ монети “ внезапно поевтиняха. Немалко запалянковци, които са вложили огромни суми във виртуалните пари, в този момент се усещат излъгани, а някои – напряко разорени. Експерти предвиждат, че главната криптовалута, а като цяло в идните седмици ще се задържи под 30 000 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР