Топ дизайнерката Миглена Каканашева публикува първи кадър на нея и

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева публикува първи кадър на нея и
Коментари Харесай

Скандално: Мегз и Рончев с първи коментар след ареста

Топ дизайнерката Миглена Каканашева разгласява първи кадър на нея и транспортния необут Румен Рончев в профилите си в обществените мрежи.

На фотоса двамата влюбени наподобяват същински щастливи и отдадени един на различен. Снимката провокира стотици мнения из всичките профили на стилната принцеса. На множеството от тях влюбените получават поздравления и пожелания за любовта си. Много почитатели на Мегз даже споделиха обявата като използваха хаштаг “истинската обич съществува ”.

Други пък укориха дизайнерката, че транспортния необут е прекомерно остарял за нея. Мегз отговори сбито: “Мъжът ми е 12 години по-стар от мен. Въпреки че наподобявам 5. клас, аз съм към този момент на 28, мъжът ми е на 40. Една напълно естествена разлика във връзка ”.

Мегз даде безапелационен отговор и по друга противоречива тематика в любовно-съдебния проблем.

Миньончето написа на стената си специфична признателност към юрист Светлана Паскалева. Припомняме, че при започване на случая транспортния необут беше защитаван от двама разнообразни юристи - един, нает от някогашната му брачна половинка и един от Мегз. Стигна се даже до директна борба в правосъдната зала по време на една от ограниченията, в която единият юрист пледираше почтен, а другият отговорен.

Мегз пък упрекна някогашната брачна половинка на Рончев и юриста, нает от нея, че съзнателно държат транспортния необут в ареста.

В последна сметка, когато схванал, че е манипулиран, транспортния необут се отказал от бранителите си. А юрист Паскалева, която Мегз наела по случая, съумяла да поведе делото в рационална посока и резултатите са налице. За това загатна и самата Мегз, която написа на стената си: “Специално благодаря на юрист Паскалева, която ни оказа помощ да вземем рационални решения и да извървим почтено пътя към оправяне на кашата, която бяхме забъркали ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР