Топ дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз разкри как Тото е нарушил

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз разкри как Тото е нарушил
Коментари Харесай

Първо В Secret.bg! Тото Системно Е Нарушавал Правилата На Брадъра

Топ дизайнерката Миглена Каканашева- Мегз разкри по какъв начин Тото е нарушил разпоредбите за изолираност в Къщата. Той освен се е срещал по време на участия с майка си, приятелката си и други свои близки, само че и е коментирал с тях и е получавал препоръки за играта си във формата, видя Secret.bg.

„Напуснах къщата същински щастлива и си мислех, че борбите ми във формата са завършили. За страдание се оказа, че не е по този начин и още един път се изправям пред вас за борба. Този път освен за нещата, в които имам вяра, само че и за верните модели на подражателство и достолепието на легенда като Маргарита Хранова“, съобщи Мегз, която феновете в обществените мрежи към този момент короноваха като действителната победителка.

„Тото е доста надарено младо момче, само че той и всички негови почитатели би трябвало да знаят, че идолите би трябвало да са почтени за любовта на хората. Младите не би трябвало да вървят напред посредством машинация, а като взимат образци от митове като Маргарита Хранова.  Оставам изводите на вас и на съвестта на Тото“, добавя Каканашева.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР