Топ дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, която се очертава като един от

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, която се очертава като един от
Коментари Харесай

Мегз на влизане във VIP Brother: Аз съм българската Ким Кардашиян

Топ дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, която се обрисува като един от най-ярките облици в преди малко стартиралия нов сезон на риалити формата VIP Brother, взриви аудиторията още на прага на Къщата.


В своята визитка миньончето решително декларира:

"Може да се каже, че съм българската Ким Кардашиян, без брачен партньор и баща милионер зад тила си. Никой не ми е дал пари, всичко съм направила сама. Аз държа по пътя, който съм избрала, короната и върхът да са си мои. "

Скандалното й изявление обаче, напълно не бе най-силното, което Мегз показа във видео визитката си:



"Хората доста постоянно подхождат с рецензия или с подигравка към нещата, които върша, тъй като не могат да ме вкарат в образец. Да съм елементарна, животът ми да мине и да не съм направила нещо велико – не желая подобен живот. Искам живот, който след това ще се написа в учебниците, за който хората могат да пишат книги и да вършат филми. Страх ме е да съм елементарна. "



И въпреки в последните й видеа, снимани онлайн и гледани от над 700 000 души, Мегз да бе брюнетка, нощес тя влезе в най-известната къща в страната като русокоска, с къса прическа и още веднъж напълно татуирани ръце. Каква трансформация ще претърпи във формата и какво ще покаже от прочувствената си и амбициозна същина, следва да забележим.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР