Топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, която не се трогва

...
Топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, която не се трогва
Коментари Харесай

Мегз не може да бездейства, колекционира бубулечки!

Топ дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз, която не се трогва изключително от неприязънта на останалите съквартиранти към нея, си откри ново занимание. Вместо да се търкаля по диваните като останалите випове, тя лови...насекоми.

За доста от Съквартирантите това се оказа меко казано необичайно. Джулиана разяснява обстановката с думите: " Странно занимание е да събираш живи животни и да ги умъртвяваш. "

В своя отбрана Мегз отговори: " Нашите животинки са към този момент мъртви, а всички си имат неща, които са им забавни, тъпо когато няма нищо, което да ти е забавно ", намеквайки й че всичко, което прави е безусловно напразно и неефикасно.

Освен пристрастеността си към облеклата, Мегз прояви и друга своя фикс идея - тази към пеперудите. Както към сбирките си, по този начин и към животинките, Каканашева се отнася извънредно грижовно и се впусна в акция " избавяне на ранена пеперуда ". Мегз ще се окаже ревностна природозащитничка, имайки поради, че за стилните си линии, в никакъв случай не употребява същинска животинска четина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР