Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която до скоро

...
Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която до скоро
Коментари Харесай

Мегз зарязва модата, започва да помага на отхвърлени деца

Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз , която до скоро не можеше да се разпознава като Миглена, а гледаше на себе си единствено в бизнес проект, претърпя цялостна трансформация след присъединяване си във VIP Brother.

Вчера тя обществено разгласи, че приоритет в нейния мироглед към този момент не е модата, а задачата й да дава верни модели на държание на подрастващите. Каканашева приказва още за другите деца и за това по какъв начин тя самата е била друго дете и е страдала доста от това. Тя не пропусна в тази връзка да изкоментира следващата провокация на Тото към нея: 

От днешния медиен мониторинг видях, че Тото е осмял клипчето, в което разкривам по какъв начин е спечелил. Накрая той споделя: „ Дреме ми на чушката дали съм спечелил “… Е, на мен ми дреме! Ужасно доста ми дреме. Дреме ми на чушката, на ряпата, на динята. Повече от всичко на света ми дреме за вас! Когато имате проблем, аз ще бъда там, както в миналото е имало хора в моите борби. Няма да позволи хора, които ви се подиграват, да ви откажат от фантазиите ви. Нещата могат да се трансформират! “, безапелационна е Мегз. 

Каканашева ще създаде  влог, който ще се споделя " ДРЕМЕ МИ ". В него ще вземат участие и други известни, съумели персони, които дружно ще дават конструктивен образец на младите. 

Припомняме, че през вчерашния ден споделихме видео, в което Тото за следващ път предава почитателите си като споделя, че " му дреме на чушката " за успеха и за всички негови почитатели, които са изпратили SMS, с цел да го поддържат. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР