Топ дизайнерката Мегз за пореден път успя да събере погледите

...
Топ дизайнерката Мегз за пореден път успя да събере погледите
Коментари Харесай

Мегз събра погледите на политическа конференция за Планът Макрон“

Топ дизайнерката Мегз за следващ път съумя да събере погледите като се появи ненадейно на конференция сред българските превозвачи и държавното управление по случай “Планът Макрон ". 

Каканашева дойде в ослепителна бяла рокля и остави всички присъстващи с отворени уста. По-късно самата Мегз изясни появяването си на конференцията в обществените мрежи:  “Преди 2 месеца мъжът ми ме предложения да ръководя бизнеса му паралелно с него ".

Изглежда мъжът до хубавицата се занимава с превоз. Каканашева шашна почитателите си и с безукорен разбор по тематиката като засегна тематиките свободен пазар, екология, изселване и последствията върху стопанската система ни. 

Злите езици разясняват, че хубавицата по никакъв начин не е глупава и е усетила многото пари в бизнеса на мъжа си и в този момент бърза да се пренасочи. Мегз не мърдала от компанията на мъжа си, желала да знае всичко и се месела на всички места. Четяла нон-стоп и желала всичко да научи. Вижте сами първия ѝ пост за транспортния бизнес в България: 

“Днес за пръв път ще приказвам за проблемите на този отрасъл с вас. Днес имаше значима среща сред представители на транспортния бизнес и държавното управление. Обсъждаше се “пакетът Макрон ".

На срещата се разясняваше и че за жалост българският жител не е осведомен с глобалността на казуса по отношение на стопанската система ни и че се третира единствено като частна болежка на нас превозвачите. Затова през днешния ден ще употребявам голямата си известност,за да ви срещна с последствията.   

Транспортът е третият максимален бранш в стопанската система ни и в него без да броим паралелните бизнеси като горива, застраховки,консумативи,авточасти... работят над 450 хиляди души. Ако “пакетът Макрон " бъде признат превозът в България отива на крах. Европа ще обере водачите ни, което е голямо увеличение на броя на напусналите страната ни хора. А стопанската система ни ще претърпи големи загуби. Знаете ли какво е това? Удар против СВОБОДНИЯ ПАЗАР, което сякаш е основата на Европейски Съюз. Когато големите непознати вериги влязоха в България и унищожиха дребните Български магазини, ние ги приехме.

Когато бизнесите ни изнемогваха от конкуренцията с тях -ние ги приехме, тъй като сякаш това са разпоредбите на Европейски Съюз. А през днешния ден когато ние сме конкурентоспособни, какво желаят да създадат те? Искат да ни вземат водачите и да ни избутат? Това не би трябвало да бъде позволено, тъй като с изключение на голям удар по стопанската система ни ще бъде и единствено началото на още по-голямо израждане на концепцията на Европейски Съюз. Ами в случай че на следващия ден Европа реши да посегне на всеки различен бранш, в който сме конкурентноспособни? Какво ще стане тогава?
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР