Топ дизайнерката Мегз за пореден път доказа, че за нея

...
Топ дизайнерката Мегз за пореден път доказа, че за нея
Коментари Харесай

Рекорд! Риалитито на Мегз е по-коментирано от Като две капки вода и Masterchef

Топ дизайнерката Мегз за следващ път потвърди, че за нея невъзможни неща няма.

Красавицата се похвали с тазгодишната статистика на електронния колос GOOGLE за България. Според статистиката нейното риалити “INSTAQUEEN " е третото най-търсено риалити в страната. Преди него са единствено “Vip Brother " и “Фермата ". Мегз е оставила зад тила си огромни планове като “ Като две капки вода ", “Гласът на България ", “Masterchef " и “Hell’s Kitchen ". Това оставило в шок всички в двете огромни малките екрани, написа " Хотарена ". А някои от другите продуцентски компании даже поискали арбитраж на информацията.

Каканашева още прибавя, че нейното риалити е единственото в тази ранглиста, което не се излъчва в прайм тайм на БТВ или Нова Телевизия; което не е разполагало с голям ефирен бюджет и което не е непознат формат с доста предходни сезони история.

Каканашева още побърза да натрие носа на всички завистници като добави: “Може би тук е момента и публично да разглася, че с Нова Телевизия подписахме за още два сезона през тази година ". За големия триумф се похвалиха още и продуцентите на риалитито от 7 Talents. Това риалити се оказа най-успешният план на компанията. Излиза, че Мегз и продуцентите ѝ са донесли доста повече пари на малкия екран в сравнение с Нико Тупарев или Иван и Андрей за БТВ. Причината е, че разноските за реализирането на риалитито на Мегз са към 10 пъти по-малки от тези на другите риалита.

Злите езици разясняват, че от Нова Телевизия са обсипали с похвали Каканашева. А тя е вирнала носа си още повече и към този момент желае с пъти по-голям бюджет за сезон 2 на риалитито си. “Амбициите на тази жена са плашещи. Държи се като че ли малкия екран е нейна. А продуцентите не стопират да я хвалят и нахъсват ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР