Топ дизайнерката Мегз се прибра пияна в 6 сутринта. Амбициозното

...
Топ дизайнерката Мегз се прибра пияна в 6 сутринта. Амбициозното
Коментари Харесай

Пияната Мегз откровено за болката в живота си

Топ дизайнерката Мегз се прибра пияна в 6 сутринта. Амбициозното миньонче описа на почитателите си, че е леко пийнала и по тази причина ще си разреши да им показа малко от най-големите болки в живота си.

Това накара почитателите й да чакат повече от половин час в 6 часа сутринта, до момента в който хубавицата се включи онлайн. Мегз описа, че се е чувствала като затворничка и е била извънредно нещастна. С това хубавицата загатна, че мъж и прекомерно високи упования към нея да е нещо, което тя не е са я подтискали и задушавали. От ХотАрена цитират буквално думите на Каканашева:

“Много от вас ме питат за какво през последната година се трансформирах толкоз доста? Защо от сериозния, огромен имидж на бизнес дама, на Мегз, на многото награди и достижения - за какво започнах да се държа на моменти като дете и да ви демонстрирам толкоз доста от страстите си? Защо започнах да фотографирам непрекъснато и да ви пущам толкоз във вътрешността в живота си.



Но за жалост, знаете ли каква е истината? Сега на леко, изтрезняващо, пияно мога да ви кажа. Всъщност бях извънредно нещастна. Онзи живот ме караше да се усещам като затворничка. И първоначално беше толкоз мъчно да ме приемете такава, каквато съм. Но в този момент мога да кажа, че това е най-голямото и значимо нещо, което съм правила за себе си. Просто да си разреша да бъда същинска. Да бъда това, което съм си аз. И в случай че мога да дам един съвет на пияно. Той е не губете време да се вършиме на нещо по-голямо от това, което сте. Това единствено ще ви извърши с незадоволство. И няма да ви направи по-богати и огромни в сравнение с сте. Нито ще ви направи по-успешни, нито както обичам да споделям - няма да заплати сметките ви. Нищо няма да ви даде. Просто един задушаващ, подправен имидж, който вие не сте. Просто забавлявайте се, бъдете спонтанни, луди, показвайте страстите си тъй като никой в никакъв случай няма да ви върне това време. И цялото време, което аз изгубих никой в никакъв случай няма да ми го върне”.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР