Топ дизайнерката Евгения Борисова е неутешима след загубата на любимото

...
Топ дизайнерката Евгения Борисова е неутешима след загубата на любимото
Коментари Харесай

Дизайнерката Евгения Борисова е съкрушена от скръб, отчаяно издирва изгубеното си куче

Топ дизайнерката Евгения Борисова е неутешима след загубата на обичаното си кученце от порода померан – Бери, което се изгубило преди ден, видя HotArena.

Борисова е поверила грижите за домашния си любим, защото се наложило да отсъства от страната. Тя споделя, че мъничето се е изгубило в кв. Бояна, където живее сестра й. За последно Бери е забелязан в региона на ул. Ал. Пушкин “ в квартала.

Много от приятелите споделиха фотоси на сладкия Бери с вярата, че могат да оказват помощ за неговото скорошно намиране,. Сред тях е моделът Цеци Красимирова, чиято сватбена рокля уши Евгения Борисова. 

Дизайнерката показа няколко поста на страницата си във Facebook, от които проличава, че сърцето и плаче за загубата, само че откровено се надява скоро да прегърне сладкия Бери.

Ето какво написа Борисова:

„ Приятелю чужд, в случай че намериш моето кученце, моето другарче, който и да си ти...ако поискаш да го задържиш или го видиш на улицата беззащитно желая да ти кажа, че това не е просто едно куче, а член от моето семейство, за който сега всички страдаме. Тъгата, която изпитвам дано не е без значение за теб! Ще ти подаря същото кученце в случай че искаш, само че Бери върни! Моля те, откри ме! Попитай за притежателите му! Той има чип. Открий ме! От сърце те апелирам!  Берче, ще те очаквам да се върнеш в къщи мъниче!!! “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР