Топ дестинацията за зимнините курорти Банско отвори щанд във Варшава.

...
Топ дестинацията за зимнините курорти Банско отвори щанд във Варшава.
Коментари Харесай

Банско отвори щанд във Варшава

Топ дестинацията за зимнините курорти Банско отвори щанд във Варшава. Събитието е част от взаимно присъединяване на туристическия отрасъл, като част от в 26-то интернационално туристическо ревю TT Warsaw.
Полша от години организира ревюто, което се счита за най-голямото такова в Централна и Източна Европа. Тази година в туристически конгрес взели присъединяване към 500 изложители от 53 страни, а интерес показали близо 20 хиляди души.

Това е втората поява на Банско на събитието, като курортът отворил щанд, на който раздавали рекламни брошури на полски език и рекламни сувенири, които показали курорта като дестинация на четири сезона.
" Още от първия ден, ползата към щанда на Банско беше извънредно огромен. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите, като необикновен интерес провокираха рекламните материали с генериран QR код, който дава опция за виртуална разходка и разглеждане на пистите в курорта в цялостни елементи. " - разясняват от общинската администрация.
Преди дни пък, в Банско се организира полемика с туристическото министерство, където бе разисквано ниските цени в курорта, които съгласно представители на бизнеса, водели до занижаване на качеството на предлаганите артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР