Топ БГ ясновидец предрече кога ще свърши войната в Украйна. Божидар

...
Топ БГ ясновидец предрече кога ще свърши войната в Украйна.
Божидар
Коментари Харесай

Топ БГ ясновидец предрече кога ще свърши войната в Украйна

Топ БГ ясновидец предсказа по кое време ще свърши войната в Украйна.

Божидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната ранглиста на най-известните ясновидци и пророци в света. Според някои постоянно познава резултатите от изборите. Първи провидя страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 година в телевизионно изявление единствен с акуратност предсказа нещастието с авиокатастрофата над френските Алпи и мн. други

Божидар Караджов е роден през 1982 година във Варна. Баща е на три деца. Има две висши образования.

Топ БГ ясновидец предсказа по кое време ще свърши войната в Украйна 27.07.24 09:07 Ето го притежателя на фабриката край Елин Пелин (СНИМКА) 27.07.24 08:41 Почина и 20-годишната жена, потърпевша тежко от гърмежите край Елин Пелин 27.07.24 08:14 Нови гърмежи край Елин Пелин, гърмежите не стихват и в съботната заран 27.07.24 07:56 Откриха летните олимпийски игри 2024 с обилна гала (ВИДЕО) 27.07.24 07:29

– Здравейте, Божидар! Често предричате естествени бедствия, които, уви, се сбъдват. В това отношение какво виждате до края на годината за България и околния свят?

– Предстои цикличност.

– Какво ще рече това?

– След сегашните пожари идват наводнения, след това отново пожари, които ще бъдат през септември, октомври. Като наранени от естествени бедствия ще са регионите към София, Благоевград, Родопите, Сакар.

– Само там ли?

– Наводнения ще има и в южната част на Стара планина, Родопите. От местни ще страдат и в региона на Северозападна България. В международен мащаб такива ще има в Аржентина, Индия, Югоизточна Африка.

– Смятате ли, че този 50-и подред парламент ще може да излъчи сполучливо държавно управление?

– Отиваме на нови избори.

– А има ли късмет при нови избори през есента да се стабилизират нещата в политически аспект у нас?

– Влизаме в интервал без изявен политически победител. Ще има нова сглобка. Бъдещият Министерски съвет няма да изкара цялостен мандат.

Правомощията на президента ще бъдат значително възобновени.

– А войните…

– Войната в Украйна завършва през 2025 година

– Българите доста обичаме да мърморим, както се споделя, за щяло и нещяло. Има ли късмет в обозримо бъдеще най-сетне като общество да бъдем удовлетворени?

– Не! Това е нашата карма. Това ни пази от други несгоди.

– За какво най-често ви търсят?

– Разнообразни са въпросите на хората, които идват при мен. Най-вече се интересуват от здравето – и своето, и на околните си хора.

– Как се случи по този начин, че започнахте да работите с деца аутисти?

– Това бе един от първите проблеми, с които се сблъсках. Беше преди двайсетина години. Тогава отношението на обществото към тези деца бе друго. Техните родители се притесняваха. Работил съм и с деца индиго. Започнах задълбочено проучване на казуса, откакто десетки родители на деца с този синдром се свързваха с мен за помощ. Целта на работата ми с деца с аутизъм е да се подходи по друг, неконвенционален метод. Така доближих до работа с делфини.

– Наистина ли делфините могат да оказват помощ?

– Досегът с морските бозайници е доста позитивен за лица с разнообразни болести. Категоричен съм, че диапазонът на звуците, които делфините издават, са удобни за децата с аутизъм.

– Разкажете, апелирам, повече за децата и делфините, плуват ли с тях?

– Нееднократно съм съветвал и насочвал лица с увреждания да посетят Делфинариума във Варна, където да поплуват с морските бозайници. След това сме правили мониторинг за възможни изгоди от този допир и резултатите са повече от окуражителни. Плуването с делфини е доста потребно за деца, които имат нарушавания в развиването си. То оказва помощ при нарушавания на речта, нервни болести, хронични заболявания, психоматични разтройства, ДЦП, заболяване на опорно-двигателния уред, синдром на Даун, дисфункция на мозъка и други

– А оказва помощ ли на напрежението?

– Комуникацията в процеса на плуване усилва самочувствието, облекчава напрежението, развива интереса към света, усъвършенства физическото, говорното, сензорно-моторното развиване и енергийния баланс.

– Каква връзка осъществявате с делфините? Наистина ли те имат телепатични качества?

– Първоначалната догадка, по която не преставам да работя, е, че връзката с делфините е в пъти по-силна и потребна за индивида, в сравнение с самото плуване с морските бозайници. Събирам данни, с цел да потвърдя теорията си, че ултразвукът от делфините прави масаж на клетъчно равнище. Чрез него се усъвършенства пропускливостта на мембраните в клетките, предизвиква се интензивният дренаж на кожата. Поради кавитацията (освобождаването на биологично дейните субстанции от ударната вълна) се създава допамин – хормонът на щастието.

– И по този начин се оказва помощ?

– Хипотезата ми е, че 12-месечна терапия за дете посредством метода, който създадох, дава позитивен резултат върху метаболитните неблагополучия. Подобрява метилационните цикли – съществени свързващи звена в метаболизма, от които зависи делението, храненето и диференциацията на клетката.

– На кои още препоръчвате другарство с делфини?

– Друг мой съвет е, че слушането на делфинска „ тирада “ от бременни дами има удобен резултат – и за тялото на бъдещата майка, и за развиването на плода. Морските бозайници усещат, че бебето се развива в тялото на дамата. Те поддържат връзка с него с ултразвукови трептения, като му изпращат послания за обич, което има удобен резултат върху по-нататъшното развиване на плода. Така се подтиква развиването на сърцето и другите органи на бебето.

– Как си обяснявате, че в дребна земя като България има толкоз доста явления?

– Причината за това се таи във обстоятелството, че България е преди всичко по енергийни зони в света – ще загатна единствено по-известните от тях: Древното скално светилище Белинташ, също Бегликташ, Татул… А мястото към Седемте рилски езера изрично е един от най-силните енергийни центрове освен в България, само че и на планетата. Ще прибавя още районът на античните Плиска и Преслав, Караджов камък, Кромлех – село Долни Главанак – Българския Стоунхендж, платото над село Мадара и Мадарския конник и доста други.

– А благословия или проклинание е заложба като вашата?

– Щастлив съм, че съм потребен, че отвръщам на проблемите, че отправям хората към верния избор да открият любовта, да запазят своят живот и здраве.

– И въпреки всичко по какъв начин да ви представим пред читателите на „ Телеграф “?

– Мистик или ясновидец е изцяло задоволително.

Бъдещето идва като мисъл

Божидар Караджов споделя, че има дарбата да предсказва и да вижда бъдещето на съответен човек. Това е безпроблемно за него, само че и доста отговорно. Не чува гласове и не долавя картини, а получава подробна информация за личността под формата на мисъл. Но може би по този начин би трябвало да бъде?! Нали в Библията е написано: „ В началото бе словото ”. Всъщност какъв брой малко знаем за него! “, отбелязва Караджов.

Той продължава: „ Всеки има някаква заложба и е съдбоносен за нещо. Моята е да оказвам помощ, като осведомявам в задатък за нещата, които могат да се случат или да се избегнат “.

Мием всеки своето лице, а какво вършим за душата?

Божидар Караджов споделя, че да прониква в бъдещето е нещо, което прави несъзнателно и с лекост. В много от случаите хората сами натрупат негативни страсти, мисли и блокират щастието, любовта и шанса си, декларира той. „ Мием всеки ден своето лице, тяло, а какво вършим за нея – за душата? Тук не включвам случаите, когато непознатата завист, злоба и дивотия затлачват нашия шанс и блокират благоденствието и берекета ни. За страдание има хора, които съзнателно провокират отрицателни обрати в нашия живот. Кога боли повече ли? И в двата случая “.

Източник: Телеграф

Още вести четете в: Живот За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР