Топ аматьори от всички краища на България се събират в

...
Топ аматьори от всички краища на България се събират в
Коментари Харесай

Уикенд тур гостува в Гоце Делчев с Uva Nestum Open II

Топ дилетанти от всички краища на България се събират в комплекс Uva Nestum Wine & SPA до Гоце Делчев, с цел да излъчат първенците в предпоследния шампионат на Уикенд тур за годината. Uva Nestum Open II стартира с тренировки и адаптация.

В събота са мачовете в групите, а в неделя ще бъдат излъчени първенците на сингъл при мъжете и при дамите. Всички участници имат обезпечени минимум три мача, а синоптиците дават обещание чудесно за игра време.

Фаворити за купата при мъжете са Калоян Георгиев, който завоюва тенис ваканцията Green Life Open 2019 при започване на септември, както и Атанас Апостолов. Той победи преди мeсец в Santa Marina Opеn II и ще употребява набраната инерция за нова турнирна победа.

Всички участници и посетители в Uva Nestum Open II ще се включат в неповторими дегустации на виновност, създадени в избите на комплекса.

Петзвездният Uva Nestum приема фамилната тенис и СПА верига за повторно през тази година и подсигурява отлични условия за спорт и отмора. За свежестта на посетители и участници ще се погрижат от минерална вода „ Девин “. Всички могат да разпускат в първокласния СПА център на хотела и да заредят батериите си, заобиколени от красивата природа в района.

Последният шампионат на Уикенд тур за 2019 ще се организира от 8 до 10 ноември в Hot Springs Medical & SPA Hotel в село Баня до Банско.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР