Топ актрисата Катерина Евро гони 70-така , но си остава

...
Топ актрисата Катерина Евро гони 70-така , но си остава
Коментари Харесай

Катерина Евро си показва циците срещу бутилка ракия?!?

Топ актрисата Катерина Евро гони 70-така, само че си остава върла хитруша. Не е загадка, че майката на Сашо Кадиев в младостта си е била много щура. Легенди се носят за нейното фриволно държание още по времето на соца.

В първите години на демокрацията пък Катето имала друга традиция. Заедно с нейни приятелки се събирали в паметния клуб „ Ялта “, а актрисата си показвала циците на кавалерите, подготвени да почерпят компанията.

Който желал да види моцарелите на Катенцето просто трябвало да се бръкне по-дълбоко и виждал даденостите на към момента хващатата окото Евро.

Звездата от „ Оркестър без име “ сама призна неотдавна за „ греховете “ от буйната си младост. Катето има и много еротични фотоесии за родни издания, даже и откакто трансферира 50-ака.



През 80-те актрисата беше неоспорим секссимвол

Лудостите от младостта си самата Катето Евро напомни тези дни със скеч на полова тематика, която постна в мрежата.

На него Катето Евро, преизменувана с англоезичното име Кейт, отваря вратата на съседката си Ани. Развълнувано Евро споделя на комшийката какво „ знамение “ я е сполетяло.

„ Вървя си аз по улицата, миличка и против мен върви изцяло чужд мъж.Каза ми, че в случай че си покажа циците, ще ми даде бутилка с алкохол “, споделя във видеото разчувстваната Евро. Приятелката я пита разгорещено по какъв начин е реагирала.

„ Докато се освестя, той избяга, в тази посока… “, сочи Катето Евро, като  държи в ръка бутилка с ракия.

Скечът провокира разнопосочни отзиви. Мъжката публика я адмирира за смелостта, до момента в който дамите я заляга с негативизъм.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР