Топ 4 на най-подлите зодии:Рак Ракът според астролозите е на

...
Топ 4 на най-подлите зодии:Рак Ракът според астролозите е на
Коментари Харесай

Внимание! Това са най-подлите зодии

Топ 4 на най-подлите зодии:

Рак
Ракът съгласно астролозите е преди всичко в таз „ отрицателна ” ранглиста. Представителите на тази зодия няма да пуснат нарушителя от взор. Нещо повече, те ще продължат да го манипулират и ще упражняват психически напън върху него по всяко врем. Родените под това съзвездие ще накарат всеки да страда от скрупули.

Козирог
Козирогът мъчно се наскърбява. Но в случай че това се получи, тогава съгласно експертите, може да се държи нападателно. Той ще накаже „ жертвата ” си, като я пренебрегва и нагрубява когато и да е.

Дева
На трето място са Девите. Представителите на този знак са прочувствено нестабилни. Освен това те не знаят по какъв начин да простят непознатите неточности. Те ще продължат да поддържат връзка с насилника си, само че няма да им се постанова да разчитат на доближаване с тях.

Лъв
Четвърто място е за Лъвовете. Винаги се усещат като „ крале “ и изискват уместно отношение. Те няма да търпят пренебрежение към себе си. Освен това те не могат да се примирят с обстоятелството, че има мнение, друго от тяхното лично, написа jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР