Топ 10 на градовете в Обединеното кралство за любителите на

...
Топ 10 на градовете в Обединеното кралство за любителите на
Коментари Харесай

Топ 10 на градовете в Обединеното кралство за любителите на храната са разкрити – но вашият район попада ли в пълния списък?

Топ 10 на градовете в Обединеното кралство за феновете на храната са разкрити и Лондон зае първото място.

Изследователите проучиха данни от TripAdvisor, които демонстрират броя на заведенията със звезди Мишлен, подобаващи за вегетарианци и вегани заведения за хранене във всеки град в Обединеното кралство. Резултатите бяха присъдени за всяка категория въз основа на броя на заведенията във всеки град.

Туристическата компания единствено за дами Solo Female Travellers Tours откри, че Лондон е най-хубавият град в Обединеното кралство за кулинари с индексен резултат от 83,56. Той получи най-високата оценка от 10, в това число броя на заведенията, предлагащи обслужване на масата, подобаващи за вегетарианци места и заведения за хранене със звезди Мишлен за тези, които обичат изисканата кухня.

Единбург си обезпечи резултат от 61,26 и най-високата допустима оценка от 10 за броя заведения за хранене, предлагащи локална кухня или места, където могат да опитат националното ядене на Шотландия Хагис. Шотландия. Бр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР