Тонове пясък покриха булевард Дондуков, видя репортер на БЛИЦ. Причина

...
Тонове пясък покриха булевард Дондуков, видя репортер на БЛИЦ. Причина
Коментари Харесай

Фоторепортаж в БЛИЦ: Такова нещо се случва за първи път в историята на жълтите павета в столицата

Тонове пясък покриха бул. „ Дондуков ”, видя кореспондент на БЛИЦ. Причина за появяването му на жълтите павета, на метри от постройката на Министерски съвет, обаче не е следващият ремонт на общината, а зрелищен звезден шампионат по плажен волейбол, който ще започва след броени часове. Импровизираното игрище се намира сред ул. „ Сердика “ и ул. „ Веслец “. За построяването му бяха доставени 180 тона пясък.





Състезанието ще стартира тъкмо в 17 часа. На терена ще излязат тимовете на Кмета, Бизнеса, Любителите и на Звездите. В надпреварата ще се включат и столичани, които обичат волейбола и се записаха за шампионатите.





Сред звездните участници са спортни митове като Борислав Кьосев, Найден Найденов, Евгени Иванов-Пушката, Димо Тонев, националните състезателки по плажен волейбол, кметовете на регионите Изгрев, Студентски, Илинден, представители на общинската и държавната администрация като Владимир Данаилов, изпълнителен шеф на СОАПИ, Христиан Петров, шеф на Центъра за градска подвижност, Стамен Янев, изпълнителен шеф на Българска организация за вложения, Димитър Маргаритов, ръководител на Комисията за отбрана на потребителите, представители на бизнеса.

Треньори на двата тима ще са футболната легенда Димитър Пенев и артистът Христо Мутафчиев.

Спортната демонстрация ще продължи до 22 часа с DJ празненство, а сцената ще бъде качена на същински " паяк ".

Организаторът на събитието – зам.-кметът на София Евгени Крусев, е безапелационен, че занимателното събитие по никакъв метод няма да се окаже следващото затруднение за жителите, защото секторът така и така е затворен за ремонт.





Довършителните ремонтни действия по един от натоварените булеварди върви с цялостна мощ.



И до момента в който едни се занимаваха с плажа на пъпа на София, други слагаха павета.

Снимки: Иван ГРИГОРОВ, БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР