Тони Стораро и синът му Фики понесоха тежък административен удар

...
Тони Стораро и синът му Фики понесоха тежък административен удар
Коментари Харесай

Тежък удар! Жестока глоба за Тони Стораро, причината е...

Тони Стораро и синът му Фики понесоха тежък административен удар по фамилния бизнес със заведения, който развиват от няколко години в столицата. Наргиле барът им на бул. „ Христо Ботев ” е санкциониран с 5 000 лв. Районната здравна ревизия за редовно нарушение на новия закон, забраняващ на малолетни да се възползват от ориенталската приятност.

Още при откриването си преди 2 години заведението провокира скандал, защото се намира в непосредствена непосредственост до учебно заведение. Запознати с активността на бара настояват, че с изключение на наргиле, там на закрито се използват всевъзможни други типове тютюневи произведения, което е изцяло неразрешено от закона.



Непълнолетни нарушават куп забрани в заведението на артиста

Фамилия Стораро откри година по-рано и сладкарница в кв. „ Княжево ”, за която се грижи и стопанисва половинката на Тони – Валя, а мъжът й си гледа пеенето.

Тони постоянно се оплаква, че реализирането на заведенията му се е оказало доста мъчно. Стораро през 5-6 месеца обикалял за разрешителни от Здравната ревизия, за вода, позволение от общината, с цел да има маси на открито и още какво ли не. „ Наистина е страшна бюрокрацията ”, оплаква се Тони.

Когато би трябвало да се постановат санкции обаче, от РЗИ са по-експедитивни. В интерес на истината и Стораро никак не си прави хубава реклама, като разгласява на страницата на бара си във фейсбук фотоси, на които се виждат крещящи престъпления.

Източник: Lupa.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР