Тони няма хора, които да са му преки врагове. Знам,

...
Тони няма хора, които да са му преки врагове. Знам,
Коментари Харесай

Ексклузивно и само в БЛИЦ! Близък до семейството на Адриан с интересна версия за отвличането

„ Тони няма хора, които да са му директни врагове. Знам, че не е бил заплашван. Затова и не ходеше с доста защита, синът му също се движеше без телохранители, а похитителите са издебнали тъкмо мястото, където няма камери ”, това разкрива пред БЛИЦ непосредствен другар на предприемача Тони Златков, чийто наследник бе похитен през вчерашния ден. Според него една от вероятните версии за похищението е обвързвана с хора, които дължат пари на притежателя на „ Софавто”.
„ Когато стартира срутва на стопанската система, той откри и спомагателна, лизингова компания към автокъщата. Направи това, с цел да може да се оформят по-лесно договорите за коли на заем. При тях не се искаше толкоз строго доказване на приходите, както примерно при банки. В един миг доста негови познати и клиенти не си изплащаха отговорностите. В момента има десетки, които му дължат пари за скъпи поршета и други първокласни коли. За мен това похищение може да е пристигнало точно от подобен човек”, разяснява пред БЛИЦ приятелят на Тони Златков.

Той разкрива и различен факт от биографията на предприемача, обвързван с крадените коли:

„ Много хора от сектора намразиха Тони, тъй като изрично отхвърляше да се занимава с крадени коли. В далечната 92-ра, 93-та, когато всички такива автокъщи продаваха престъпна стока за примерно 20 хиляди марки, той даваше същия модел за по 50 хиляди, само че с потвърден генезис. Когато Министерство на вътрешните работи дружно с Интерпол поде акция да се ударят трафикантите на коли, доста автокъщи изгърмяха, а неговата си остана.”

Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР