Тони Надал заяви, че племенникът му Рафаел ще бъде готов

...
Тони Надал заяви, че племенникът му Рафаел ще бъде готов
Коментари Харесай

Тони Надал: Рафа ще играе в Париж

Тони Надал съобщи, че племенникът му Рафаел ще бъде подготвен в точния момент за присъединяване на Откритото състезание на Франция по тенис тази година. 22-кратният първенец в шампионатите от Големия шлем не е играл в формален мач от Мъжкия тур от загубата си във втори кръг на Аустрелиън Оупън от Маккензи Макдоналд през януари, където получи контузия на бедрото.

По-рано тази година, медицинският му проблем бе диагностициран като мускулен, а интервалът на възобновяване нормално лишава към осем седмици. Въпреки това, възобновяване му върви по-бавно от предстоящото и той се отдръпна от присъединяване поредно на шампионатите в Монте Карло, Барселона и Мадрид този месец в опит да продължи подготовката си за Ролан Гарос, който започва на 28 май.

Тони Надал, някогашен треньор на Матадора, разкри, че Рафа ще бъде подготвен за втория шампионат от Шлема за годината и загатна, че може да се включи и на Мастърса в Рим, който стартира на 8 май. „ Той желае да играе сега, само че остава малко до това да се случи на процедура. Той ще играе в Париж, макар че това по какъв начин тренира в идващите седмици и какво може да стори в Рим ще бъде значимо, с цел да оценим възможностите му на Ролан Гарос “, стартира Тони за радио Marca.

Надал е един от четиримата тенисисти в топ 100 на ATP, който е на 36 или повече години, дружно със Стан Вавринка, Ришар Гаске и Джон Иснър. 62-годишният чичо на Надал съобщи, че 14-кратният първенец във Франция не мисли скоро да се отхвърля от спорта. „ Той не мисли за отричане, просто желае да се възвърне оптимално добре и да продължи да играе, тъй като има пристрастеност за този спорт “, добави той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР