Тони Надал изрази мнението, че е щяло да бъе по-удачно

...
Тони Надал изрази мнението, че е щяло да бъе по-удачно
Коментари Харесай

Тони Надал: Щеше да е по-логично Рафа и Джокович да играят през деня


Тони Надал изрази мнението, че е щяло да бъе по-удачно днешният дуел сред Рафаел Надал и Новак Джокович да се организира в дневната сесия. Въпреки многократните изявления на Матадора, че вечерните мачове на клей не му харесват, конфликтът бе подложен финален в програмата на централния корт „Филип Шатрие“ и ще стартира не преди 21:45 ч.

„Не знам кой дефинира разпоредбите и прави програмата, само че актуалният график не е по никакъв начин добра вест за Рафа. Той изпитва здравословни проблеми от известно време насам и осъзнава, че това може да бъде последният Ролан Гарос в кариерата му. Именно това бе повода той да желае да играе денем, защото финалът също се организира в светлата част от денонощието“ – комендира Чичо Тони пред испанското радио Onda Cero.

„Щеше да е доста по-логично сходен конфликт да се състои денем. Вечер ударите на Рафа не са толкоз положителни и това ще улесни доста задачата на Джокович“ – добави някогашният треньор на Рафаел Надал.

Настоящият ментор на испанеца – Карлос Моя, съобщи, че уредниците е трябвало да се съобразят с желанието на Надал, само че в това време схваща претекстовете за тяхното решение.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР