Тони Надал е човекът, който стои в основата на изграждането

...
Тони Надал е човекът, който стои в основата на изграждането
Коментари Харесай

Това ме натоварва психически: Надал се подразни от публичните разкрития на чичо Тони

Тони Надал е индивидът, който стои в основата на построяването на един от най-великите тенисисти на всички времена и сигурно Рафаел Надал нямаше да е същият човек и състезател, в случай че не беше под крилото на своя чичо през цялото време на своята кариера. Двамата постоянно са имали извънредно мощна връзка на корта и отвън него, а самият чичо Тони взе решението да се отдели от Рафа преди няколко години, откакто всичко допустимо беше извоювано по време на тяхната взаимна работа.

Оттогава насам Матадора работи с Карлос Моя, само че продължава да държи чичо си в течение на нещата от " кухнята " в работния развой, което му сътвори известни проблеми преди няколко дни. Специалистът постоянно е обичал медийното внимание и рядко крие мнението си и по най-деликатните въпроси, а това наподобява е разочаровало племенника му, който очевидно не беше благополучен от събитието, че Тони Надал разкри обществено естеството на травмата, която попречи на 22-кратния " мейджър " притежател да се завърне на корта още за Мастърса в Монте Карло.

" Уморих се да приказвам за проблемите си. Приемам нещата, каквито са към този миг и не преставам да се боря с наличното. Нямах никакво желание да приказвам за контузията си в коремните мускули, само че засегнах тематиката след финалата за Купата на краля в Севиля, тъй като чичо ми към този момент беше издал това в изявление отпреди няколко дни.

Не ми се искаше това да се случва. Вече бях дал изказване, че няма да играя в Монте Карло и не желаех да посочвам проблематичната област. Не е нужно всичко да става ясно в сходни моменти. Подобни неща несъмнено ме натоварват душевен " - не скри раздразнанието си Матадора, когато беше запитан за какво не е разкрил незабавно повода за неговото отдръпване в Княжеството.

Източник: We Love Tennis

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР