Тони Мортимър направи брутално признание, след като сподели мислите си

...
Тони Мортимър направи брутално признание, след като сподели мислите си
Коментари Харесай

Тони Мортимър от East 17 направи страхотно участие в Stay Another Day 10 години след като напусна групата

Тони Мортимър направи брутално самопризнание, откакто показа мислите си по отношение на хитова ария на East 17 онлайн в ефир.

53-годишният артист се появи в The Last Leg на Channel 4 в петък след непредвиденото събиране на групата по-рано този месец. На въпроса на водещия Адам Хилс по кое време за последно е изпял класиката на East17 Stay Another Day, Тони шокиращо отговори: „ …не. Слушам коледни песни, нямам нищо срещу коледна ария, хубава коледна ария. “ След това той уточни Once in Royal David's City като коледна ария, която обича, премествайки чата от Stay Another Day.

Участникът в шоуто Алекс Брукър се приготвяше да извърши песента в шоуто с Тони и призна, че е бил " загуби го ", както той fangirled. Тони му сподели „ просто да му се любува “.

Алекс сподели, че се е подготвял за момента през целия си живот, до момента в който Тони скоро облече фамозното бяло палто от музикалния видеоклип, а Алекс също носеше такова. Алекс изпя песента, до момента в който Тони свиреше на пиано, само че не пееше, до момента в който посетител...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР