Тони Макмъри ще изнесе гост-лекция за студентите от Стопанския факултет

...
Тони Макмъри ще изнесе гост-лекция за студентите от Стопанския факултет
Коментари Харесай

“The Day the Earth Shook while climbing Everest”: гост-лекция на Тони Макмъри, управляващ директор на Ingram Micro Bulgaria

Тони Макмъри ще изнесе гост-лекция за студентите от Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ на 26 май от 18:15 ч. на британски език на тематика: “The Day the Earth Shook while climbing Everest ”.

Форматът на лекцията е хибриден – в Creative Space (стая 401) и онлайн: . Събитието е част от лекциите на доцент доктор Боряна Богданова, зам.-декан на Стопанския факултет и началник на Кариерния център към факултета.

Г-н Макмъри е ръководещ шеф на Ingram Micro Bulgaria Global Business Services. Той дава отговор за ежедневните интервенции на повече от 1000 чиновници, като задвижва стратегически бизнес партньорства с основни заинтригувани страни.

Той е член на професионалната организация CIMA, а от скоро и член на борда на AmCham България. За своите над 25 години опит в Ingram Micro, господин Макмъри е заемал позиции с възходяща отговорност и преди да се реалокира в България е бил финансов шеф на Ingram Micro UK.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР