Тони Лайстнер от Хамбургер ШФ се сби с привърженик на

...
Тони Лайстнер от Хамбургер ШФ се сби с привърженик на
Коментари Харесай

Бой между играч и фен на трибуните в Дрезден

Тони Лайстнер от Хамбургер ШФ се сби с последовател на Динамо (Дрезден) след загубата на тима му в мач от първия кръг на шампионата за купата на Германия в понеделник вечер. Видео, снимано от други почитатели, сподели по какъв начин играчът на гостите прескача оградите и бута на земята ентусиастът, преди да бъде върнат назад на терена от стюарди.

Meanwhile in Germany, Hamburg's defender Toni Leistner was doing an interview after they lost 4-1, stopped the interview and decided to confront an opposing fan.

Madness.
— FutbolBible (@FutbolBible)
Лайстнер сподели за “Скай Спорт”: " Няма да разреша някой да наскърбява фамилията ми просто по този начин ". След като обидите продължиха и по време на изявлението, той го приключи прибързано и се прибра в съблекалните.

" Не видях случая, а единствено слизането му от трибуните. За да се качи там, би трябвало несъмнено да се е случило нещо, само че сега не мога да осъждам никого, тъй като не съм видял случая ", сподели треньорът на тима Даниел Тиун.

Лайстнер е роден в Дрезден и е израснал в школата на Динамо. Преди да премине в Хамбургер ШФ, той игра още за Кьолн и Куинс Парк Рейнджърс.

Хамбургер загуби срещата с 1:4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР