Тони Кроос е на мнение, че неговият е имал „най-трудния

...
Тони Кроос е на мнение, че неговият е имал „най-трудния
Коментари Харесай

Звезда на Реал призна: С ПСЖ изтеглихме късата клечка...

Тони Кроос е на мнение, че неговият е имал „ най-трудния вероятен чоп “ в осминафиналите на Шампионска лига, падайки се против френския гранд Пари Сен Жермен.
Германецът, четирикратен притежател на трофея в конкуренцията, сподели и убеденост по отношение на възможностите на тима му да продължи напред в шампионата имайки поради мощната форма на Кралския клуб в последно време – 12 победи в последните 13 мача във всички шампионати.
„ Надявам се да няма повече изненади. Чака ни доста забавен конкурент в идващия кръг. Мисля, че това е най-трудният от петте вероятни противника, против които можехме да се надигнем. Очакваме с неспокойствие тези мачове, има доста качество на терена “, стартира той.
„ Да забележим какво ще стане, само че в края на деня, ние сме Реал Мадрид и постоянно чакаме с неспокойствие тези дуели с доста самочувствие, с цел да достигнем четвъртфиналите. Мисля, че най-важното в този момент е да забравим това, тъй като се оправяме в действителност доста добре сега в шампионата и има доста мачове преди да бъде възобновена . "
" Най-важното нещо е да запазим формата си в идващите два мача преди Коледа. Да продължим да печелим всички точки, да се доближим до нашите цели в края на сезона, а една от тях е да спечелим купата. Това е най-важното, фокусираме се първо върху това и по-късно и върху Шампионска лига, когато й пристигна времето “, приключи полузащитникът.
Самият той е в по-добра форма в последните седмици. Голям фактор за Кроос е завръщането на наставника Карло Анчелоти, който 31-годишният футболист призна, че го познава най-добре. Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР