Тони Димитрова не се радва на добри дни. Не тръгна

...
Тони Димитрова не се радва на добри дни. Не тръгна
Коментари Харесай

Тони Димитрова е съсипана! Ужасни неща в живота й вкарват певицата в болница


Тони Димитрова не се радва на положителни дни. Не потегли добре годината за нея, защото свадите от предходната не престават.

Певицата е в огромен спор със собствен някогашен продуцент. В момента двамата водят правосъдни борби между тях. Той упорства, че тя не може да пее песните, които са били основани по време на взаимната им работа.

Ако бъде потвърдена виновност на Тони, която е пяла неведнъж такива песни, я чака солена санкция. На всичкото от горната страна може да влезе в пандиза, в случай че не успее да си заплати глобата.

Не й стигат тези проблеми, а на всичкото от горната страна и от Национална агенция за приходите са се засилили против изпълнителката на „ Ах, морето ”. От седмици й правели непрестанни инспекции и се ровели в налозите й години обратно.

Димитрова изживявала доста тежко следствията на Министерство на вътрешните работи и Национална агенция за приходите. Всеки ден била с високо кръвно и непрекъснато напрегнат, че може юристът й да звънне с неприятни вести.

Финансовото състояние на певицата не било изрядно. Покрай пандемията и хиперинфлацията огромна част от спестяванията й се стопили, а до момента в който траеше Ковид-кризата, нямаше и доста участия, което се отрази отрицателно на джоба й.

На всичкото от горната страна от една година насам бургаската прима не е на себе си поради гибелта на брат си. Това напряко унищожи певицата.

Имайки поради всичко това, нищо чудно, че Тони е уплашена и доста обезпокоена. Близките й даже се страхували това й положение да не я води до болница.

Източник: Crimesbg.com

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР