Тони Дачева може да извади такива неподозирани истории от богатия

...
Тони Дачева може да извади такива неподозирани истории от богатия
Коментари Харесай

Подаряват банани вместо цветя на Тони Дачева

Тони Дачева може да извади такива неподозирани истории от богатия си театрален опит, които може умерено един ден да опише в книга, разбра HotArena.

Колегите й от дълго време са я нарекли Кралицата на фолка и макар че са минали години от нейния музикален връх, през днешния ден тя е не по-малко атрактивна в музикален проект. А в миналото вместо цветя почитателите й подарили… банани. Забавният миг самата Тони дефинира като куриоз. Но куриозите при нея напълно не са един или два…

Гафовете й на сцената са доста. „ Във всеки обаче е имало по нещо незабравимо и забавно. Имам доста занимателни случки. Например спирал ми е микрофонът, само че аз съм продължавала да пея. В началото на кариерата си бях толкоз въодушевена, че даже съм падала на сцената “, споделя тя, представена от „ Шоу “.

Раде Тодореско – един хуморист, който пътуваше с нас преди време, ме афишира. А той беше необикновено живописен – имитираше запалване на къщи, а също и скотски звуци. Участието беше в Дряново, това няма да го не помни в никакъв случай. Засилих се от гримьорната, излязох на сцената, подхлъзнах се, паднах и седнах по турски. Хората избухнаха в смях, сътрудниците ми също, хвърлиха китарите, беше ужасно. Публиката ме окуражи с думите „ Ставай, ставай дребната, няма нищо “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР