Тончо Токмакчиев е сред най-заможните наши актьори, но ако го

...
Тончо Токмакчиев е сред най-заможните наши актьори, но ако го
Коментари Харесай

Актьорът милионер Тончо Токмакчиев обядва за 13 лв.

Тончо Токмакчиев е измежду най-заможните наши артисти, само че в случай че го види човек по какъв начин обядва, няма да остане с усещането, че банковите му сметки са цялостни с милиони левове. Бившият кукувец не си устройва кулинарни пиршества с морски блага и други деликатеси, а хапва най-обикновени храни, които са по джоба на множеството български жители.

Че популярният бургазлия не харчи доста за стомаха си, видяха и папараците на „ Уикенд ”. Фотографите снимаха по какъв начин Тончо си купува ястие от кулинарния щанд на бакалия, намираща се в една от пресечките на централния столичен бул. „,Витоша ”. Звездата на „ Ку-ку ”, „ Каналето ” и „ Шоуто на Канала ” хлътна магазина за хранителни артикули и незабавно насочи концентриран взор към топлата витрина. А когато прегледа добре изложените за обмен вкуснотии, си изиска за у дома горещи телешки наденички, домашна багета и пържени картофи. Продавачът постави поръчаното в книжен плик, а шоуменът подаде двайсетачка, с цел да заплати 13-левовата си сметка.  

Синът на починалия бургаски художник Ненко Токмачиев натрупа доста положение в последните двайсетина години от най-разнородни действия. Тончо завоюва куп пари от участия като комедиант и продуциране на телевизионни излъчвания, само че сметките му набъбнаха най-вече от бизнеса му с рекламни билбордове и розово масло. Когато през 2018-а Българска национална телевизия спря предаването му „ Шоуто на Канала ”, трансфериралият 50-те артист никак и не се тормози, тъй като е наясно, че има с какво да устоя фамилията си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР