Тончо Русев и Николов се познавали от дълго време, като

...
Тончо Русев и Николов се познавали от дълго време, като
Коментари Харесай

Никой Не Знае! Броени Дни Преди Смъртта Си Тончо Русев Е Взел Най-Важното Решение! Посочил Е Наследника Си, Ето Кой Е Той

Тончо Русев и Николов се познавали отдавна, като огромния композитор е слушал съвсем всичките песин на младежа. Когато чул последните му творения, Русев с утешение въздъхнал и декларирал: " Вече умерено мога да си ида, имам заслужен заместител ", споделя още изпълнителят на " Хей, живот, здравей, здравей ".

Самият Камен Николов е създател на музиката и аранжимента на множеството нови песни в албума на Христо Кидиков - " Михаела ". Николов творял мелодия и за постановки на Музикалния спектакъл в Ловеч. Магистър е от Академията за музикално изкуство - Пловдив, със компетентност " Тонрежисура ". От 2009 година работи като оркестрант перкусионист в Общинския духов оркерстър - Ловеч, написа Пик.

Със невзискателност Камен Николов споделя, че към момента се счита за поддръжник на Тончо Русев, а не за негов заместител. " Времето ще покаже, дали думите на Тончо Русев са истина ", споделя Колев.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР