Томпсън вкара 10 поредни тройки за успех на Уориърс над

...
Томпсън вкара 10 поредни тройки за успех на Уориърс над
Коментари Харесай

Томпсън вкара 10 поредни тройки за успех на Уориърс над Лейкърс

Томпсън вкара 10 следващи тройки за триумф на Уориърс над Лейкърс
Гардът на Голдън Стейт Уориърс Клей Томпсън бе в изключителна форма и означи 44 точки за триумфа на първенците в калифорнийското дерби с Ел Ей Лейкърс със 130:111. Томпсън смълча публиката в "Стейпълс Сентър Арина" в Лоа Анджелис като осъществя първите си 10 опита за пукотевица от тройката. Гардът приключи срещата със 17 сполучливи стрелби от 20 опита за малко под 27 минути игра. Звездата на отбора Стеф Къри нямаше добра вечер, само че все пак се регистрира с дабъл-дабъл - 11 точки и 12 асистенции, а завърналият се след травма ДаМаркъс Къзънс се регистрира с 8 точки, 9 битки и 5 асистенции за 21 минути.

За Лейкърс това бе първи мач през сезон без Лонзо Бол, който получи травма на ахилеса и ще бъде отвън игра сред 4 и 6 седмици. Езерняците към момента чакат завръщането на Леброн Джеймс и Раджон Рондо, който не са играли от Коледа поради контузии. След този триумф Голдън Стейт остава на върха в Западната конференция с 33 победи и 14 загуби, до момента в който Лейкърс е на 9-то място с актив от 25 триумфа и 23 провали.

В другите срещи от довечера Филаделфия 76-ърс победи Хюстън Рокетс със 121:93 вкъщи, а Бостън Селтикс взе семейството си на Маями Хийт със 107:99. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР