Томислав Дончев, след като прочел нашата платформа, се уплашил, че

...
Томислав Дончев, след като прочел нашата платформа, се уплашил, че
Коментари Харесай

БСП отговаря на Томислав Дончев за изземването на фирми |

Томислав Дончев, откакто прочел нашата платформа, се уплашил, че компаниите на хората. Най-накрая разбрах за какво всичко, което ГЕРБ откраднат като концепция от Българска социалистическа партия, го унищожават. За страдание, усвоеният и прилаган с години модел “как да сложим бизнеса под надзор ”, пречи на Томислав Донев да проумее, че може да се ръководи и с грижа за хората и дребния бизнес. Не да узурпираш над 1 милиарда лева от парите на Здравната каса, не да държиш предприемачи без съд и присъда в ареста, до момента в който не трансферират всички активи. 

Това написа в собствен фейсбук пост лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в Пазарджик Пламен Милев в отговор на вицепремиера, който  разяснява програмата на Българска социалистическа партия в обществената мрежа. 

Милев посочи, че предлагането на Българска социалистическа партия е - в случай че имаш концепция за пускане на бизнес, само че нямаш пари, страната да те финансира против ангажимент за нови работни места.

„ Бизнесът не е единствено заеми и лихви, господин Дончев. Но за това първо някой би трябвало да слезе от джипката и да спре да прахосва нашите пари за планове, които се срутват при първия дъжд “, написа още в отговора си към Дончев претендентът за депутат от левицата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР