Томи Фюри успя да победи Джейк Пол в боксовата им

...
Томи Фюри успя да победи Джейк Пол в боксовата им
Коментари Харесай

Джейк Пол прати Томи Фюри в нокдаун, но загуби

Томи Фюри съумя да победи Джейк Пол в боксовата им среща.

Двамата споделиха кръга в Дирия, Саудитска Арабия преди броени минути. Битката им видя всичките 8 рунда и беше много равностойна. Джейк съумя да смъкна Томи в нокдаун в последния рунд, само че това не му стигна за успеха.

Срещата стигна до решение на съдиите, които отсъдиха раздвоено в интерес на Фюри - (74-75, 76-73, 76-73).

Още през цялото време Фюри стартира интензивно с дясно кроше, а Пол незабавно влезе в клинч. Томи с ляво кроше и джаб, а Пол с овърхенд. Комбинация от джабове за Фюри и кроше от Пол. В края на рунда Томи вкара композиция.

Във втория рунд Томи още веднъж беше малко по-настоятелен. Имаше и много клинчове. Третия рунд беше равносилен, като от двете страни имаше замяна на попадения. Реферът ги предизвести да не вкарват удари в задната част на главата.

В четвъртия рунд Томи вкара мощен десен на Пол, с което го върна обратно. Томи се нахвърли с композиция, само че не намира задачата. В края на рунда Томи вкара удар в задната част на главата, което не е разрешено, само че този път му се размина.

Петия рунд беше равносилен, като този път Джейк се раздели с една точка от актива си. Причината беше удар в задната част на главата на Фюри. И шестия рунд може да се каже, че беше равносилен, като в него Томи също се раздели с точка, тъй като удари Пол в задната част на главата.

В седмия рунд Джейк очевидно осъзна, че изостава и стартира да търси нокаута. Той замахваше съществено, само че не намираше задачата. Добра композиция от страна на Фюри принуди Пол да търси клинча. Добър рунд за Фюри.

В последния рунд Пол се отличи с положително ляво кроше първоначално. Пол вкарва нов ляв и Томи пада на земята, след което се изправя незабавно, само че това беше зачетено като нокдаун. Томи беше по-добрият в остатъка на рунда и срещата стига до решение.

Томи печели с раздвоено решение и остана непобеден - (74-75, 76-73, 76-73). С тази победа Томи към този момент е с връх 9-0 в бокса. Пол от своя страна губи за първи път на кръга. Той се разделя със серия от 6 следващи победи.

Джейк има наложителна уговорка за реванш и показа, че ще я задейства.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР