Томас Тухел вече не е старши треньор на Пари Сен

...
Томас Тухел вече не е старши треньор на Пари Сен
Коментари Харесай

ПСЖ уволни Томас Тухел

Томас Тухел към този момент не е старши треньор на Пари Сен Жермен, откакто нощес е бил уволнен от спортния шеф Леонардо. Това оповестява " Билд ". На негово място идва Маурисио Почетино, твърди RMC Sport.

За две години и половина отпред на френския отбор Тухел завоюва шест трофея и стигнал до край в Шампионската лига. Според изявленията обаче Тухел е в спор с управлението на ПСЖ отдавна насам, като той самичък призна, че не е удовлетворен от лятната селекция. Германецът не се схваща изцяло и с футболистите. Договорът му по принцип беше до идното лято и въобще не се водеха договаряния за удължаването му.

Тухел оставя първенците на трета позиция в класирането на Лига 1, само че единствено на точка от върха. Освен това парижани са на осминафинал в Шампионската лига, където ги чака Барселона.

По подобен метод той се раздели и с Борусия (Дортмунд) през 2017 година Под негово управление отборът играеше добре, само че Тухел се скара с играчите и шефовете.

Почетино пък е свободен сътрудник от 13 месеца насам, като за последно водеше Тотнъм, с който също загуби край в Шампионска лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР