Томас Тухел се превърна в първото голямо име в европейския

...
Томас Тухел се превърна в първото голямо име в европейския
Коментари Харесай

Ясни са фаворитите за поста на Томас Тухел в Челси

Томас Тухел се трансформира в първото огромно име в европейския футбол, което този сезон се елементарни с поста си. Изминаха единствено няколко часа от уволнението му от Челси, а английските издания към този момент имат любимец за негов заместител.

Смята се, че някогашният управител на Тотнъм Хотспър и ПСЖ - Маурицио Почетино, е най-вероятният нов ментор на „ сините от Стамфорд Бридж “, по информация на Football London. Аржентинецът бе освободен от поста си след края на предходната акция при „ парижани “ и в продължение на много дълго време бе считан за сигурен в Манчестър Юнайтед.

The Telegraph пък твърди, че Греъм Потър е евентуално да се озова в Лондон. Работата му в Брайтън се следи изкъсо от грандовете, тъй като е очевидно, че съумява да построи тим, макар годишната разлъка с водещи фигури от състава му.

Йоаким Льов също попада в разширения лист, като неговото име изскача в The Express. Германецът прекара цели 15 години отпред на „ Бундестима “, само че към този момент от две лета насам е незает.

Няма по какъв начин да пропуснем и името на Зинедин Зидан. Френската легенда продължава настойчиво да стои настрани от всички останали клубове, с изключение на Реал Мадрид. Причините за това не са ясни, само че е реалност, че „ Зизу “ е свободен сега.

Споменава из мрежата даже името на Луис Енрике, само че той наподобява е решен да изведе Испания до Световната купа в Катар. Едва по-късно ще мисли за ново предизвикателство в клубния футбол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР