Томас Тухел се надява, че продажбата на Челси ще бъде

...
Томас Тухел се надява, че продажбата на Челси ще бъде
Коментари Харесай

Тухел се притеснява,че се сагата с продажбата на Челси може да повлияе на играчите

Томас Тухел се надява, че продажбата на Челси ще бъде финализирана бързо, откакто мениджърът на „ сините “ разбра, че консорциумът на Тод Боели е определен като желан покупател.

Руският притежател на лондончани Роман Абрамович разгласи клуба за обмен през март, единствено няколко дни преди да бъде глобен от английското държавно управление след нашествието на Украйна. Милиардерът отхвърли да е желал връщането на заем, с цел да реализира продажбата на клуба, а Тухел е убеден, че договорката ще бъде завършена в точния момент, с цел да може Челси да планува за идващия сезон.

„ Казаха ми предходната седмица, че имаме желан покупател и нещата по продажбата са се придвижили. Това е доста значима седмица за клуба, само че аз съм бях изцяло съсредоточен върху протичащото се на терена. Но по-късно, което чух предходната седмица, съм убеден. Яснотата постоянно е най-хубавото, тъй като когато обстановката е изяснена, можеш да взимаш решения, да правиш преценки. В противоположен случай си в пасивна роля и тъкмо в по този начин се намираме и ние сега “, сподели немският експерт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР