Томас Тухел може отново да застане начело на Пари Сен

...
Томас Тухел може отново да застане начело на Пари Сен
Коментари Харесай

ПСЖ започва преговори за завръщането на Тухел

Томас Тухел може още веднъж да застане отпред на Пари Сен Жермен, твърди “Ивнинг Стандард ”. Според изданието шефовете на френския гранд съжаляват за уволнението на германеца през 2020 година и са подготвени още веднъж да го назначат на поста. Очаква се напълно скоро двете страни да започват договаряния. 

 

49-годишният Тухел има предпочитание да се върне на “Парк де Пренс ”, само че при избрани условия. Той упорства клубът да му подсигурява, че нито един футболист няма да се употребява с протекциите на управлението, а също така желае да се концентрира върху треньорската работа, без да взима директно присъединяване в селекцията. 

След раздялата си с ПСЖ Тухел завоюва Шампионската лига с Челси и изведе лондончани до 6 финала в границите на 15 месеца, само че при започване на сегашния сезон беше освободен, напомня Стандарт.

Сегашният ментор на ПСЖ Кристоф Галтие е под съществено напрежение поради слабите резултати в последните седмици. Парижани записаха три следващи загуби, а през уикенда трагично надделяха Лил с 4:3. Решаващ за ориста на галтие най-вероятно ще е реваншът с Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига. Първият мач беше изгубен от французите вкъщи с 0:1.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР