Томас Маркъл все още не е завел дело срещу дъщеря ...

Томас Маркъл все още не е завел дело срещу дъщеря

Томас Маркъл изчаква с делото срещу Меган, настоява да види внуците си

Томас Маркъл към момента не е завел дело против щерка си Меган. С него той искаше да си извоюва правото да види внуците – Арчи и Лилибет. Това призна самият той в изявление за излъчването „ Добро утро, Англия “, акцентирайки, че към момента се съветва с юристи и за момента изчаква.
По думите на таткото на херцогинята на Съсекс, няколко адвокати от Калифорния са го уверили, че има огромна възможност да спечели, в случай че тръгне да съди брачната половинка на принц Хари за това, че не му дава да види нейните деца.
Все отново Томас към момента е на мнение, че щерка му, която също не е виждал от години, ще се вразуми и ще го потърси преди той да подаде иск в съда.
„ Бих желал да видя внуците си... Но не желая да ги замесвам в тази обстановка. Искам да виждам внуците си с отзивчивите им родители... “, разяснява той.
 Меган и
БГНЕС
По думите на Маркъл, Арчи и Лилибет биха усетили напрежението сред него и родителите им – нещо, което няма да им се отрази добре.
Време е да пораснете, а не да се криете като деца! “, обръща се той към тях.
Бащата на Меган не я е виждал от 2018 година
„ В последна сметка тя ще стартира да приказва с мен. Това (което прави до момента) е прекомерно детинско, това е някак неуместно... Време е да си поговорим, ние сме семейство. Децата ще пораснат, без да знаят, че имат две фамилии “, споделя още той по отношение това, че е скаран с щерка си от дълго време.
Според Томас Маркъл, с появяването на децата, Меган и Хари би трябвало да трансформират метода, по който се държат с него. Все отново, наследниците им би трябвало да познават своя дядо.
 Меган Маркъл,
БГНЕС
По думите на мъжа, Хари е една от аргументите щерка му да не беседва с него. Говорейки за връзката си с нея, той подлага на критика херцога за това, че е обърнал тил на своята баба.
„ Той ги изостави всички. Всичко, което прави в този момент, е да кара колело из квартала... Не знам наистина ли и за него това е кой знае какъв живот. Няма смисъл “, продължаваизтъквайки, че като кралска персона, Хари имал много отговорности.

Накрая Маркъл разкрива, че Меган ревнувала прекалено много от доведените ѝ брат и сестра. И откакто той не я послушал да не поддържа връзка с тях толкоз доста, тя му се разсърдила.

Източник: tialoto.bg