Томас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, сподели, че не е

Томас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, сподели, че не е ...

Братът на Маркъл пак се жалва: Останал без покана за сватбата.


Томас Маркъл, полубратът на Меган Маркъл, сподели, че не е поканен на сватбата ѝ с принц Хари, предаде Франс прес.

Томас съжалявал, че тя е забравила семейните си корени. Той увери, че не се е срещал с 36-годишната американска актриса, която се готви да стане член на британското кралско семейство, от смъртта на баба им през 2011 г. Тогава Меган заминала за Торонто, за да се снима в сериала „Костюмари“.

„Може би американското ѝ семейство по някакъв начин ѝ създава проблеми – отбеляза 51-годишният Томас. – Не съм злобен, а разочарован. Това е оскърбително, като се има предвид, че навремето бяхме толкова близки.“

През последните няколко месеца опитите му да влезе в контакт с нея се провалили. „Откакто проби в Холивуд, тя стана друг човек – поясни Томас. – Тя забрави семейните си корени.“ Той се надява, че макар присъствието на баща им, 73-годишния Томас Маркъл-старши, на сватбата да не е потвърдено, Меган ще поиска от него да я отведе до олтара. „Той го стори при първия ѝ брак в Ямайка“, уточни Томас Маркъл-младши.

Според него другата му сестра – Саманта, която миналата година довери, че Меган винаги е искала да стане принцеса, вероятно е допринесла за обтягане на семейните отношения. Наскоро Саманта заяви в Туитър, че бъдещите младоженци поканили „непознати“ на сватбата си, но сред поканените не били нито братът, нито сестрата, нито племенниците на Меган.

Майката на Меган Маркъл – Дория, която се появи публично заедно с бъдещите младоженци, обаче би трябвало да присъства на сватбата.

Кралската сватба на Хари и Меган ще се състои на 19 май в Уиндзорския замък.

Източник: tialoto.bg