Томас Маркъл-младши, полубратът на Меган Маркъл, е написал второ отворено

...
Томас Маркъл-младши, полубратът на Меган Маркъл, е написал второ отворено
Коментари Харесай

Братът на Меган иска покана за сватбата с извинително писмо

Томас Маркъл-младши, полубратът на Меган Маркъл, е написал второ отворено писмо - този път извинително, с вярата в последния миг да получи покана за сватбата й с принц Хари на 19 май.
В първото си отворено писмо 51-годишният Томас Маркъл-младши прикани принц Хари да не се дами за неговата полусестра, напомня dir.bg. В него той разказа Меган Маркъл като "повърхностна, надменна жена, която ще направи за смях кралското семейство " и назова идния брак "най-голямата неточност в историята на кралските сватби ".

Този път тонът на Маркъл младши е надалеч по-смирен. Във второ отворено писмо, оповестено от In Touch, полубратът на 36-годишната Меган Маркъл напомня техни общи фамилни мемоари и взаимни празници и показва вяра, че към момента "не е късно " да получи покана за сватбата й.

"Вярно е, че с теб през годините се отдалечихме от останалите членове на семейството. Ние обаче към момента сме семейство. С всички тези мемоари, когато те гледаме по какъв начин порастваш, е мъчително, че ни забравяш. Това, че не ме предложения на сватбата, накърни възприятията ми. Все още не е късно да ми пратиш покана. Членовете на фамилията би трябвало да бъдем до теб в сватбения ден и да покажем обичта и поддръжката си, тъй като по този начин вършат околните. "

Това написа Томас Маркъл младши, обръщайки се към своята полусестра с галеното име "Мег ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР