Томас Маркъл, бащата на Меган, херцогиня на Съсекс, я обвини,

...
Томас Маркъл, бащата на Меган, херцогиня на Съсекс, я обвини,
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл я обвини, че печалбарка, която не знае какво иска

Томас Маркъл, бащата на Меган, херцогиня на Съсекс, я упрекна, че е печалбарка, която със брачна половинка си принц Хари единствено накърняват репутацията на английската монархия.

В изявление за документален филм на развлекателния ефирен канал Channel 5 той сподели, че щерка му е захвърлила " фантазията на всяко момиче ". Двамата са скарани още от годежа ѝ с принц Хари.

" Разочароващо е, тъй като тя в действителност сбъдна фантазията на всяк омомиче ", споделя Томас Маркъл за кино лентата, фрагмент от който бе публикуван в неделя. " Всяко момиче желае да стане принцеса и тя г опостигна, а в този момент го захвърля и наподобява го прави поради пари. "

Разговорът е воден откакто Хари и Меган оповестиха, че желаят да се отдръпват от формалните си задължения като членове на кралското семейство. В събота Бъкинамският замък заяви, че от пролетта те няма да са част от фамилията, няма да получават обществени средства и ще възстановят близо 2.4 млн. паунда, с коит обеше ремонтиран домът им в Уиндзор. В известието на Елицабет Втора се споделя още, че тя изцяло схваща желанието им за независим живот и че постоянно ще ги обича.

Това се обрисува като евентуално най-голямото разтърсване за кралското семейство от гибелта на Лейди Даяна, до момента в който кралицата е на особена респект измежду британците и институцията основава непоклатимост във времена, когато страната минава през тестването на Брекзит. Затова новините към Хари и Меган не са водещи единствено за таблоидите, само че и за сериозните медии.

Томас Маркъл обаче счита, че Меган е отказала да извършва едно от главните си отговорности. Според него кралското семейство е, " една от най-великите институции, съществували в миналото " и че на сватбата през май 2018 година щерка му е поела обвързване " да бъде част от кралските особи и да ги съставлява ".

" Но те разрушават тази институция, карат я да наподобява на ниска цена, като нещо, което не заслужава почитание... Превръщат я в " Уолмарт " корона. Това е непоносимо, не трябва да го вършат ", цитират още думите му от Channel 5.

Той добавя, че не чака тя или принц Хари да му се обадят изключително в сегашната обстановка. " Мисля, че сега те се трансформират в две души, изгбили посока. Не ги знам какво търсят и мисля, че те също не знаят. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР