Томас Маркъл, бащата на бъдещата съпруга на принц Хари Меган

...
Томас Маркъл, бащата на бъдещата съпруга на принц Хари Меган
Коментари Харесай

Таткото на Меган Маркъл претърпя сериозна сърдечна операция дни преди кралската сватба!

Томас Маркъл, бащата на бъдещата брачна половинка на принц Хари Меган Маркъл, претърпя сърдечна интервенция, предава международната световна платформа TMZ. Операцията стана причина 73-годишният Томас Маркъл да не може да участва на сватбата на щерка си и принца на 19 май. Лекарите са вградили три стента в кръвоносните съдове на пациента, написа Блиц.

" Чувствам се добре, само че възобновяване ще отнеме доста време. Забранено ми е да се вълнувам ", обясни Томас Маркъл.
 
В началото на май таткото на Меган получи значима роля в сватбената церемония – той трябваше да води щерка си до олтара.

Впоследствие обаче се развихри скандал с папаршки фотоси, на които Томас Маркъл се съгласил против 100 000 $. Заради създалата се обстановка той реши да се откаже от присъединяване си в церемонията, като уточни, че не желае повече да „ излага и тормози “ щерка си.

По-късно татко Маркъл отново промени мнението си, заявявайки, че  ако лекарите му разрешат, той ще води Меган до олтара.

TMZ спекулира, че при по този начин създалите се условия основната роля да заведе булката до олтара може да бъде поета от Дориа Рагланд - майката на Меган.
 
Има догатки, че принц Чарлз или принц Уилям, който е кум на сватбата, също могат да поемат ролята. Това може да стори и другар на принц Хари и Меган Маркъл.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР