Томас Лам изненадващо не бе включен в състава на селекционера

...
Томас Лам изненадващо не бе включен в състава на селекционера
Коментари Харесай

Томас Лам остана извън националния отбор на Финландия

Томас Лам изненадващо не бе включен в състава на селекционера на Финландия Марку Канерва за идните контроли с Исландия и Словакия.

Бранителят на ЦСКА има на сметката си 27 участия с националната фланелка, като най-често е употребен в центъра на терена в ролята на опорен халф. Този път обаче Лам се размина с повиквателна и ще бъде разполагаем на Стойчо Младенов по време на спирането в шампионата.

Така от подготвителния развой на " армейците " въз основата в Панчарево ще отсъстват единствено Турицов, Йомов, Вилдсхут и Кайседо. Родните национали ще пътуват със селекцията на Ясен Петров за Катар, където ще срещнат домакина на идното в края на годината международно състезание и международния вицешампион Хърватия. Нидерландското крило пък получи първа повиквателна от родината на татко си Суринам, който ще гостува на Тайланд в контрола.

Най-напечено ще бъде за Кайседо, който дружно със своя Еквадор ще брани третата позиция в международните квалификации в зона Южна Америка в последните два кръга против Парагвай и Аржентина. Ла Три има задатък от 3 точки пред четвъртия Уругвай и 4 пред петия Перу.
 Юрген Матей се завръща в състава на ЦСКА
Юрген Матей се завръща в състава на ЦСКА

Отлична вест за Стойчо Младенов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР