Томас Кук беше наистина най-силната компания с най-добри услуги, не

...
Томас Кук беше наистина най-силната компания с най-добри услуги, не
Коментари Харесай

Проф. Димитър Иванов: Няма директна връзка между фалита на Томас Кук и Брекзит

„ Томас Кук ” беше в действителност най-силната компания с най-хубави услуги, не бих желал да го свързвам с Брекзит, тъй като няма директна връзка с брекзит всичко това, което се случва. Финансовите неясноти са проблем на един неприятен финансов мениджмънт на самата „ Томас Кук ”. Това сподели в предаването „ Лице в лице ” проф. Димитър Иванов.

Българският туристически бранш би трябвало да бъде подкрепят, ние не трябва да губим нашата национална известност, престижа си, атрактивността си да привличаме туристи, добави той.

„ Томас Кук ” изпитваше от месеци съществени финансови проблеми, имат отговорности от 500 млн. паунда и желаеха да вземат заем от 900 – 950, само че не съумяха. Смятаха, че ще запазят редица от подразделенията, само че и най-силното им в Германия разгласи през днешния ден несъстоятелност ”, съобщи проф. Иванов.

По думите му най-силно наранени са Канарските острови, които единствено за последната година имат 3,5 млн. туристи доведени от „ Томас Кук ”, което ще бъде голяма вреда за тях. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР