Томас Хасенедер е новият директор „Финансови услуги“ на Cargotec България,

...
Томас Хасенедер е новият директор „Финансови услуги“ на Cargotec България,
Коментари Харесай

Cargotec Bulgaria назначи нов директор „Финансови услуги“


Томас Хасенедер е новият шеф „ Финансови услуги “ на Cargotec България, считано от 16 септември, 2019 година, оповестиха от сдружението.

Още от основаването на офиса на Cargotec в България през 2017 година, отделът за Финансови услугииграе основна роля в процесите по счетоводство и надзор на компанията. Централният екип се състои от близо 350 индивида, основани в София и в неотдавна основания районен център в Съединени американски щати. Екипът дава оперативни услуги на всички бизнес посоки на Cargotec – Hiab, Kalmar и MacGregor. Освен да ръководи внедряването на услугите, Хасенедерзаедно със своя екип ще се концентрира върху създаването на ефикасни и резултатни световни цялостни финансови процеси и принадлежности.

Преди да се причисли към Cargotec България, Хасенедер заемал позиция Глобален шеф на звеното „ Глобални финансови бизнес услуги “ в Ingram Micro. Той има и богат опит в областта на финансово-счетоводните услуги, както и в ръководенето на огромни интернационалните финансови организации за споделени услуги. Преди да се реалокира в София през 2014 година, Хасенедер живее и работи в Мюнхен и Барселона.

Cargotec е водещ снабдител на новаторски решения и услуги за товаро-разтоварната активност и интелигентно ръководство на товарния поток. Компанията има над 12,000 чиновници в 45 страни. Бизнес направленията на Cargotec - Kalmar, Hiab и MacGregor - оферират артикули и услуги, които усъвършенстват световните товарни потоци и основават устойчива добавена стойност за клиентите си.

Cargotec България е световен център за споделени услуги, учреден през 2017 година, който разполага с повече от 350 чиновници към днешна дата. Централата се намира в София, България, само че вътрешни бизнес услуги се правят и в Перисбърг, Охайо, Съединени американски щати, а също по този начин следва разкриване на районен център и в Азия, който да обслужва нашите бизнес субекти из целия свят.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР