Томас Грейс спря 45 удара при победата на Ню Йорк

...
Томас Грейс спря 45 удара при победата на Ню Йорк
Коментари Харесай

Вратар от НХЛ изригна с 45 спасявания

Томас Грейс спря 45 удара при успеха на Ню Йорк Айлендърс с 3:0 като посетител против Каролина в среща от постоянния сезон от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Джони Бойчук, Антони Бювие и Джон Таварес бяха точни в интерес на спечелилите, до момента в който вратарят Грейс записа първи дуел без позволено попадение през актуалната акция и общо осми в неговата кариера.

Кам Уърд записа 20 избавени шайби за Каролина. Домакините позволиха второто си поредно проваляне в Лигата и се намират на точка зад Ню Йорк Айлендърс, който заема последното място, даващо право на присъединяване в плейофите в Източната конференция.

В друга среща от НХЛ, играна тази нощ, Уинипег разгроми с 6:1 вкъщи състава на Колорадо. Блейк Уийлър се отличи с два гола и една асистенция в интерес на спечелилите, до момента в който съотборникът му Марк Шайфел направи три завършващи подавания. Уийлър спря головата си суша, траяла 15 дуела, а Кайл Конър, Андрю Коп, Патрик Лейн и Николай Елерс също бяха точни в интерес на Джетс.Вратарят Конър Хелебюк направи 30 спасявания, а Мико Рантанен се разписа в третата част в интерес на Колорадо.

Далас победи с 2:1 вкъщи състава на Сейнт Луис. Бен Бишъп спря 27 шайби на вратата на Старс, като домакините изпревариха Блус и към този момент заемат трета позиция в Централната дивизия. Матиас Янмарк и Стивън Джонс се разписаха в интерес на Далас, до момента в който Брейдън Шен беше прецизен в интерес на Сейнт Луис.

Като посетител Филаделфия победи с 2:1 след продължение състава на Кълъмбъс. Тимът на Флайърс прекъсна серия от 11 следващи провали при гостувания на този съперник. Уейн Саймъндс се разписа за спечелилите, а в спомагателния интервал голмайстор стана Шон Кутирие. Стражът Брайън Елиът направи 35 спасявания. Кам Аткинсън осъществя гола за Блу Джакетс във втората третина на срещата./БТА

Кълъмбъс - Филаделфия 1:2 (след продължение)
Каролина - НЙ Айлендърс 0:3
Уинипег - Колорадо 6:1
Далас - Сейнт Луис 2:1

Лидери в дивизиите

Източна конференция:
дивизия Метрополитън: Вашингтон 73 точки, Питсбърг 70, Филаделфия 68
Атлантическа дивизия: Тампа Бей 81, Бостън 78, Торонто 75

Западна конференция:
Централна дивизия: Нешвил 77, Уинипег 77, Сейнт Луис 72
Тихоокеанска дивизия: Лас Вегас 80, Сан Хосе 70, Калгари 68
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР